Plan bezichtigingBel makelaar

Donzel 113

Verkocht
Excellent
Nistelrode
€ 995.000 k.k.
10150
 m²
202
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Royale vrijstaande woonboerderij met vrijstaande dubbele garage, gelegen op een fantastische locatie in het buitengebied van Nistelrode.



Nistelrode is een actief dorp waar veel in het teken staat van onbezorgd wonen en met name genieten van het vele natuurschoon rondom het dorp. De boerderij ligt aan een rustige straat in een fraaie landelijke woonomgeving.



De boerderij is gebouwd in 1968 en is in 1978 verbouwd. De inhoud van de woonboerderij bedraagt ca. 1.185 m³ met een woonoppervlakte van ca. 202 m². De ruime kavel van 10.150 m² zorgt voor een heerlijk vrij gevoel. Dit perceel bestaat uit circa 3.000 m² adembenemende tuin welke is omgeven door circa 7.000 m² weiland. Tuinliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de grote tuin omgeven door volwassen bomen is aangelegd met meerdere zitjes, vijvers en fraaie borders. De sfeer van de tuin ademt rust en vrijheid uit. Het weiland, dat voor een fantastisch uitzicht zorgt vanuit het woonkamerraam, ligt er keurig verzorgd bij. Het is ideaal voor kandidaten met paarden of andere huisdieren die wat meer ruimte vragen. Kandidaten die geen interesse hebben in het weiland kunnen dit bij de makelaar aangeven. Het object is dan met minder grond te koop.



INDELING

Begane grond:

De authentieke entree is zeer ruim en geeft toegang tot een slaapkamer, het toilet, een waskamer, de keuken en de woonkamer.



De keuken is in rechte opstelling en afgewerkt met een houten aanrechtblad en diverse inbouw apparatuur zoals een gas kookplaat met afzuigkap, oven, koelkast en een spoelbak. De eenvoudig afgewerkte keuken biedt voldoende mogelijkheden voor een doorbraak naar de woonkamer voor het realiseren van een prachtige woonkeuken.



De royale woonkamer is voorzien van een houten vloer, houten balken plafond een sfeervolle haard en is ingedeeld in een zitkamer en een eetkamer. Middels tuindeuren bereikt u de overkapping waar zich het terras situeert. Vanuit hier kijkt u heerlijk uit over de achtertuin.



Verder bevinden er zich op de begane grond een drietal slaapkamers, een werkkamer en een badkamer. De badkamer voorziet in een ligbad, wastafel met meubel en een staand closet. De slaapkamers zijn allen van prima formaat.



Eerste verdieping:

Middels een vaste trap bereikt u de royale verdieping die de hele oppervlakte van het huis bestrijkt. Het voorste deel bestaat uit een royale slaapkamer met aangrenzend een badkamer. De overige ruimte is opgedeeld in twee delen en nagenoeg geheel naar eigen wens in te delen.



Garage:

Aan de rechterzijde van de woning ligt een grote garage met dubbele garagedeuren (ca. 47 m²). Aan de voorzijde ligt een oprit met plaats voor meerdere auto's, deze oprit is afsluitbaar met een hek. De garage is bereikbaar middels een elektrische roldeur. In de garage is de pomp voor de regeninstallatie gesitueerd.



Tuin:

Stap naar buiten en ontdek een weelderig aangelegde tuin met borders, vijvers en gazon. Perfect voor ontspanning. Of het nu gaat om een zomerse barbecue, een ontspannen middag in de zon of gewoon genieten van de rust en stilte, deze tuin biedt u de ideale omgeving. De meerdere terrassen bieden de perfecte plek om buiten te dineren en te genieten van uw eigen tuin, bosstroken en de omringende weilanden. Het weidse, vrije uitzicht is uniek!



Ligging:

Nistelrode is een van de vijf kernen van de gemeente Bernheze, waar in totaal ruim 30.000 inwoners leven. Bernheze kent als zoveel Brabantse gemeenten een rijk verenigingsleven. Sport en cultuur gaan er hand in hand en in Nistelrode en de directe omgeving zijn verschillende sportaccommodaties. Er zijn onder andere een voetbal, korfbal- en tennisvereniging en een golfbaan, The Duke. Ook voor een ontspannende fiets- of wandeltocht biedt de directe omgeving met haar natuurgebieden (De Maashorst en Bedaf) talloze mogelijkheden.

In basisonderwijs, kinderopvang en een grote supermarkt is voorzien in Nistelrode - ook een bakker, slager, groenteboer, theater, bibliotheek en groot modewarenhuis zijn aanwezig. Door de ligging van Nistelrode aan de A50 zijn Eindhoven, Nijmegen en 's-Hertogenbosch binnen een half uur te bereiken.



Kortom, bent u op zoek naar een prachtige woonboerderij waar u zichzelf kunt verliezen in het weidse uitzicht en geniet van de rust die deze omgeving te bieden heeft? Neem dan snel contact op met ons kantoor. Onze makelaars leiden u graag rond.

Kenmerken

Woonoppervlakte
202
Perceeloppervlakte
10150
Inhoud
1185
Bouwjaar
1968
Extra ruimte
98
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Muurisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Open haard
Warm water
Geiser eigendom, Elektrische boiler eigendom
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Beschutte ligging, Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413-243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object