Plan bezichtigingBel makelaar

Bleijdenhoeksestraat 2

Verkocht
Excellent
WOUWSE PLANTAGE
€ 895.000 k.k.
7920
 m²
202
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Wauw! Een unieke woonkans voor de natuur én/of paardenliefhebbers! 

Op een mooie en landelijke locatie in het buitengebied, op een perceel van 7.920 m² staat deze grotendeels verbouwde prachtige vrijstaande woning. Op korte afstand bereik je natuurpoort ‘’Wouwse Plantage’’ waar je terecht kunt voor een heerlijke wandeling of fietstocht. Ook de gezellige dorpskern en de uitvalsweg naar diverse steden zijn op korte afstand bereikbaar. Kortom, een top locatie! 

De omheinde paardenrijbak (20x40m¹), diverse weides, de vrijstaande schuur uitgerust met drie paardenstallen, een zadelkamer én een poetsplaats maken dit object ideaal voor de paardenliefhebber! Deze woning nóg energiezuiniger maken? Dat kan! Het dak van de schuur is verzwaard en leent zich uitstekend voor aanleg van zonnepanelen. Deze sfeervolle woning is met oog voor detail en met gebruik van hoogwaardige en luxe materialen grotendeels getransformeerd tot een woning die voldoet aan de hedendaagse woonwensen. Het biedt nieuwe bewoners een héérlijk wooncomfort & de uitgelezen kans om wonen & werken te combineren. 

Het is een voorrecht om jezelf de nieuwe eigenaar te mogen noemen van dit stuk woongeluk. Benieuwd naar wat deze woning nog meer te bieden heeft? Maak snel een afspraak voor bezichtiging! 

BEGANE GROND (geheel voorzien van vloerverwarming) 
Achterentree met als eye-catcher de geïmpregneerde bakstenen vloer die bijdraagt aan een landelijke uitstraling. Deze ruimte is voorzien van een keukenblok (geheel in zelfde stijl als de woonkeuken) en een kastenwand met veel praktische opbergruimte. Via een loopdeur zijn zowel de toiletruimte als de living bereikbaar.  
 Afwerking: bakstenen vloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond met inbouwspots. Meterkast: 12 groepen, 4 aardlekschakelaars en 2 krachtstroomgroepen.

 Toiletruimte uitgerust met een zelfgemaakt houten wastafel met balsa betonnen waskom. Daarnaast is deze ruimte voorzien van sensor verlichting. 
 Afwerking: bakstenen vloer, beton ciré op de wanden en een stucwerk plafond. 

 De royale en sfeervolle living die in open verbinding staat met de keuken geniet dankzij de vele raampartijen ontzettend veel lichtinval. Er is ruimte voor een knusse zithoek en een grote eettafel die je uitnodigt voor een gezellige borrel met familie en/of vrienden. In deze comfortabele living ervaar je een heerlijk wooncomfort. De living is voorzien van automatisch bedienbare jaloezieën aan de buitenzijde welke dus op tijd kunnen worden ingesteld. Ook beschikt de gehele living over Philips Hue dimbare ledverlichting met sterkte en kleurinstelling. Een bijzonder fijn vertrek om vele uurtjes door te brengen! 
Afwerking: pvc vloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond met inbouwspots. 

Houd je van koken in een moderne, sfeervolle omgeving? Dan is deze keuken perfect voor jou! Het grote kookeiland vormt het hart van de keuken en de brede kastenwand biedt ruimte aan een deel van de inbouwapparatuur. De keuken is uitgerust met een keramisch aanrechtblad, spoelbak met quooker en een Bora keramische kookplaat voorzien van diverse kookzones en een geïntegreerd afzuigsysteem. Verder beschikt de keuken over een koelkast, een koelkast met vriesvak, een stoomoven, combi oven/magnetron en een warmhoud lade. Kortom, het is hier een feest om een maaltijd te bereiden! 
Afwerking: pvc vloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. 

Dankzij de aanwezigheid van een slaap– en badkamer op de begane grond is deze woning als levensloopbestendig te bestempelen. 

Master bedroom (1): voorzien van openslaande tuindeuren, draai kiep raam met ventilatieroosters en Philips Hue ledverlichting. Wil je deze ruimte toch niet betrekken bij de living? Dit is heel eenvoudig op te lossen door een deur te plaatsen. Uiteraard is deze ruimte multifunctioneel inzetbaar en kan deze ruimte ook prima fungeren als speelkamer óf kantoorruimte daar deze ruimte over een eigen ingang beschikt die vanaf de buitenzijde toegankelijk is. Een prachtig detail zijn de mooie houten balken tot aan de nok. 
Afwerking: pvc vloer met deels stucwerk en deels behangen wanden. Het plafond is afgewerkt met stucwerk voorzien van balken en inbouwspots. 

Slaapkamer (2): voorzien van een draai-kiep raam. Ook deze ruimte is multifunctioneel inzetbaar daar de eerste verdieping eveneens plaats biedt aan slaapkamers. 
Afwerking: pvc vloer met deels stucwerk en deels behangen wanden. Het plafond is afgewerkt met stucwerk voorzien van inbouwspots. 

Luxe en moderne badkamer uitgerust met een vrijstaand ligbad met thermostaatkraan en een dubbele wastafel met balsa betonnen waskommen. Achter de fraaie steenstrips wand bevindt zich een ruime inloopdouche voorzien van een sunshower, regendouche en thermostaatkraan. Naast de living en master bedroom is ook deze ruimte voorzien van Philips Hue ledverlichting. 
Afwerking: keramiek/kasteelvloer, beton ciré op de wanden en een stucwerk plafond met inbouwspots. 

Voorentreel/entree (deels onafgewerkt). 
Afwerking: deels stucwerk en deels onafgewerkte wanden. Het plafond is afgewerkt met stucwerk voorzien van inbouwspots. 

EERSTE VERDIEPING
De eerste verdieping is voorzien van 3 slaapkamers en een bergruimte. Deze verdieping is niet meegenomen in de verbouwing en daardoor onafgewerkt. Wél is de gehele verdieping voorzien van nieuwe kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Het biedt nieuwe bewoners dé uitgelezen kans om de eerste verdieping geheel naar eigen wens en smaak in te delen. 

EXTERIEUR
Vrijstaande schuur (voormalig varkensstal) 
Opgetrokken met baksteen (spouw) en afgewerkt met sandwich panelen. Het dak van de schuur is verzwaard waardoor deze schuur uitermate geschikt is voor de aanleg van zonnepalen. De voorzieningen voor krachtstroom zijn al getroffen. De verdere afwerking van de schuur dient te worden gerealiseerd door de nieuwe bewoner(s). Alle hoogwaardige materialen hiervoor zijn aanwezig en zijn in de vraagprijs inbegrepen. 

Verder is de schuur uitgerust met een drietal paardenboxen (2 boxen van 3x4m¹ en 1 box van 4x4m¹), een zadelkamer (5x5m¹) en een poetsplaats. De schuur is zowel aan de voor als achterzijde toegankelijk middels een grote schuifdeur en via een loopdeur. 

Tuin rondom de woning
De woning wordt omsloten door een volledig omheind perceel wat is ingericht met een gazon, sierbestrating en borders met volwassen beplanting. De omheinde weides zijn uitermate geschikt voor het hobbymatig houden van paarden en/of kleinvee. Je geniet hier volop van het buitenleven! 

 
 OVERIGE INFORMATIE
Type woning: Vrijstaande woning. 
Bijgebouwen: Vrijstaande schuur/loods met paardenboxen. 
Bouwjaar: 1958 (recent verbouwd en gemoderniseerd). 
Inhoud: 708 m³.
Woonoppervlakte: 202 m².
Perceeloppervlakte: 7.920 m².
Bouwstijl: Baksteen (spouw).
Dak en dakbedekking: Zadeldak met pannen.
Begane grond vloer: Betonnen vloer.
1e verdiepingsvloer: Houten vloer.
Isolatie: Dak-, muur- en vloerisolatie.
Kozijnen: Kunststof kozijnen met dubbele beglazing (HR++)
Verwarming: Middels een warmtepomp. 
Warm water: Middels cv-combiketel, warmtepomp en boiler (300L). 

BIJZONDERHEDEN
 - Het hout en alle bouwmaterialen voor de schuur zijn aanwezig en in de vraagprijs inbegrepen, 
 - Klinkers voor oprit zijn eveneens aanwezig, 
 - Persriolering, géén gas, 
 - Aangesloten op glasvezel, 
 - Gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming (meerdere warmtezones, per kamer is  de vloerverwarming te regelen dus niet één circuit) 
 - Somfy systeem voor buiten jaloezieën (kunnen automatisch op tijd worden ingesteld), 
 - Schone grondverklaring is aanwezig, 
 - Volledig nieuwe infrastructuur (riolering etc.),  
 - Philips Hue ledverlichting systeem,  
 - Overal kunststof kozijnen zowel beneden als boven,  
 - Dak van de schuur is verzwaard voor eventuele aanleg van zonnepanelen,  
 - Gevels zijn opnieuw gevoegd. 

 

 

 

 

                         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Kenmerken

Woonoppervlakte
202
Perceeloppervlakte
7920
Inhoud
708
Bouwjaar
1958
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Hr ++ glas
Verwarming
Vloerverwarming gedeeltelijk, Warmtepomp
Warm water
Cv ketel, Elektrische boiler eigendom
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
4
Rijbaan
Buiten
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Schalk Makelaardij (076-5937000) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schalk Makelaardij (076-5937000) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schalk Makelaardij (076-5937000) voor meer informatie over dit object