Plan bezichtigingBel makelaar

Moer-Heiningbaan 4

Verkocht
Excellent
Rijsbergen
€ 875.000 k.k.
4230
 m²
164
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Schitterend wonen op een unieke locatie in Rijsbergen? Lees snel verder! 



Deze goed onderhouden vrijstaande woning met twee grote schuren én 14 zonnepanelen is zeer rustig en landelijk gelegen op een perceel van 4.230 m². Op loopafstand is natuurgebied ‘’Pannenhoef’’ bereikbaar waar je terecht kunt voor een heerlijke wandeling door het bos, vennen en de vele prachtige bloemrijke weilanden! 

Je geniet op de Moer-Heiningbaan van alle rust, ruimte & 100 % privacy terwijl de dynamiek van het gezellige dorpscentrum met al haar voorzieningen binnen handbereik ligt. Kortom, een absolute toplocatie! 



De twee aanwezige schuren zijn uitermate geschikt voor de hobby en/of klusliefhebber, voor gebruik als opslag óf kantoor/praktijk aan huis. Daarnaast behoort het tot de mogelijkheden om extra grond (18.785 m²) aan te kopen waardoor je paarden en/of kleinvee aan huis kunt houden.  



Ben je graag buiten? Dan zal het buitenleven je hier zéker aanspreken. Je geniet hier aan de achterzijde van een fantastisch vrij uitzicht over de uitgestrekte weides en landerijen. De keurig aangelegde tuin zal je het gehele jaar voorzien van zon en/of schaduw en een heerlijk groene sfeer. Dankzij diverse terrassen kun je de zon gedurende de gehele dag volgen. En daarnaast hebben kinderen hier volop veilige speelruimte.



Net zo enthousiast als wij? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging! 



BEGANE GROND



Zeer functionele bijkeuken/achter entree met toegang tot de toiletruimte, de keuken en de eerste schuur. Deze ruimte is voorzien van een mooi houten keukenblok uitgerust met een natuurstenen aanrechtblad, een vierkante spoelbak, diepvries én een wasmachine– en droger aansluiting op stahoogte. Een leuk detail is de doorkijk naar de keuken en niet te vergeten het zicht op de achtertuin. Via een loopdeur is de achtertuin toegankelijk. 

Afwerking: tegelvloer met vloerverwarming, stucwerk wanden en een stucwerk plafond met inbouwspots.  



Toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje.

Afwerking: tegelvloer met vloerverwarming, beton cire wanden en een stucwerk plafond met inbouwspots.  



Nette woonkeuken (2009) in hoekopstelling uitgerust met een granieten aanrechtblad met spoelbak, boiler, een 5 pits kookplaat, een combi-oven, vaatwasser (2017), koelkast, een geïntegreerd koffiezet apparaat en een RVS afzuigkap. Via een schuifpui heb je direct toegang tot het overdekte terras. 

Afwerking: tegelvloer met vloerverwarming, stucwerk wanden en een wit geschilderd balken plafond. 



Sfeervolle living die dankzij diverse raampartijen volop lichtinval geniet en je in verbinding brengt met het buitenleven. Deze ruimte is ingericht met een tweetal zitkamers aan de voorzijde en een ruimte aan de achterzijde die plaats biedt aan een grote eettafel. Dankzij de aanwezigheid van een houtkachel is het hier in de wintermaanden heerlijk toeven en profiteer je van lage energiekosten. Verder is deze living voorzien van een praktische trapkast met daaronder een keldertje én een afgesloten trapopgang naar de eerste verdieping. 

Afwerking: parket vloer met deels schoonmetselwerk en deels Spachtelputz wanden. Het plafond is afgewerkt met stucwerk voorzien van sierlijsten. Bij de voordeur (thans niet in gebruik) bevindt zich de vernieuwde meterkast met slimme meter. 



Tussenportaal met directe toegang tot de multifunctionele ruimte, cv ruimte en eerste schuur. 

Afwerking: tegelvloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond met inbouwspots.  



Multifunctionele ruimte nu in gebruik als werk/kantoorkamer maar kan eventueel ook dienst doen als speelkamer voor kinderen óf extra slaapkamer. De ruimte is voorzien van een inloopdouche met scherm, thermostaatkraan, een wastafel met meubel en designradiator. 

Afwerking: deels tegel en deels laminaatvloer. De wanden en het plafond zijn afgewerkt met stucwerk waarbij het plafond is voorzien van inbouwspots. 



EERSTE VERDIEPING

Overloop met toegang tot drie slaapkamers, een royale badkamer en bergkast. Via een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar. 

Afwerking: laminaatvloer, Spachtelputz wanden en een wit geschilderd houten delen plafond.



Slaapkamer 1: voorzien van een kunststof draai-kiepraam met hor. 

Afwerking: laminaatvloer, behangen wanden en een wit geschilderd houten delen plafond.



Slaapkamer 2: voorzien van een kunststof draai-kiepraam met hor en een kleding nis. 

Afwerking: laminaatvloer, behangen wanden en een wit geschilderd houten delen plafond.



Slaapkamer 3: voorzien van een kunststof draai-kiepraam met hor. 

Afwerking: laminaatvloer, behangen wanden en een wit geschilderd houten delen plafond.



Royale badkamer uitgerust met een ligbad, douche met douchescherm en thermostaatkraan, een dubbele wastafel en toilet.  

Afwerking: tegelvloer, betegelde wanden en een kunststof delen plafond. 



EXTERIEUR

Inpandig bereikbare garage met bergzolder 

Opgetrokken met baksteen (spouw) en afgewerkt met een geïsoleerd dak. De ruimte is zowel vanuit het tussenportaal bereikbaar als via de oprit middels een elektrisch bedienbare sectionaal deur. Via een loopdeur is de tweede grote schuur toegankelijk. 

Afmeting: 6,76 m¹ x 6,86 m¹. 



Volledig geïsoleerde royale schuur II 

Opgetrokken met baksteen (spouw) en afgewerkt met een geïsoleerd dak. Deze ruimte is toegankelijk via de garage maar ook vanaf de buitenzijde middels een kunststof sectionaal deur. 

Afmeting: 10,09 m¹ x 10,36 m¹. 



Grote houten overkapping

Een heerlijke plek die plaats biedt aan een lounge set waarbij je, onder genot van een kop koffie óf een gezellige borrel met familie/vrienden, geniet van het mooie uitzicht over de tuin. De zijkant van de overkapping kan worden afgeschermd middels een screen. 



Keurig verzorgd aangelegde tuin rondom de woning 

De woning staat op een mooi perceel waarbij de tuin grenst aan uitgestrekte weides en landerijen. In de tuin liggen meerdere grote (speel) gazons, borders met volwassen beplanting, een vijver, mooie hoge bomen en diverse terrassen waardoor er altijd wel een plekje in de zon of schaduw te vinden is.  Ook is deze tuin voorzien van een moestuin, een kippenren met houtopslag en diverse elektrapunten en wateraansluiting. Thuis aan de Moer-Heiningbaan vergeet je de hectiek van alle dag en geniet je van al het moois wat deze fantastische plek te bieden heeft. Ervaar hier het échte buitenleven! 











 

Kenmerken

Woonoppervlakte
164
Perceeloppervlakte
4230
Inhoud
1365
Bouwjaar
1935
Extra ruimte
171
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Aangebouwd steen, Inpandig
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Schalk Makelaardij (076-5937000) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schalk Makelaardij (076-5937000) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schalk Makelaardij (076-5937000) voor meer informatie over dit object