Plan bezichtigingBel makelaar

Eekwerdermeedenweg 6

Beschikbaar
Excellent
Wirdum
€ 425.000 k.k.
1001
 m²
137
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Eekwerdermeedenweg 6, Wirdum.



Buiten wonen op een fraaie landelijke locatie.



Een landelijk gelegen prachtige woning met veel inpandige ruimte en mooie buitenruimtes! Een inpandige garage en een aparte vrijstaande garage bieden veel mogelijkheden voor opslag of extra gebruik. En een goed onderhouden siertuin met zonneterrassen waarvan 1 terras omheind, klinkt als een heerlijke plek om te ontspannen en van de buitenlucht te genieten. Het prieeltje met uitzicht op het landelijke landschap klinkt als een idyllische plek om tot rust te komen.



Wat een prachtige landelijke locatie! Het Noord-Groninger wierdenlandschap klinkt als een gebied vol natuurlijke schoonheid en historie. Met de vele stroompjes en het marenlandschap is het inderdaad een paradijs voor kanoliefhebbers en natuurliefhebbers in het algemeen. De nabijheid van Appingedam, met alle dagelijkse voorzieningen en onderwijsinstellingen, maakt het erg handig voor het dagelijks leven. En de goede verbindingen met Groningen via de N360 bieden mogelijkheden voor werk of verdere ontspanning in de stad.

Het vogelgebied van Hoeksmeer en het landgoed "Ekenstein" lijken fantastische plekken om de natuur te verkennen en te genieten van de vogels en het landschap. En de historische Stadsweg biedt een prachtige route voor recreatieve activiteiten zoals fietsen en wandelen, waarbij je de rijke geschiedenis van de regio kunt ontdekken. Het klinkt als een ideale mix van landelijk wonen met alle gemakken van de nabijgelegen stad en de natuurlijke pracht van het gebied.



De woning heeft de volgende indeling:

Begane grond, entree, hal, met een vide en plavuizen, toilet met een zwevend closet, Ruime woonkamer met een open keuken eveneens met een plavuizenvloer en een schouw met een rookkanaal voor de houtkachel. Vanuit de gang is er een slaapkamer met een laminaatvloer en een badkamer met een ruime inloopdouche met wastafelmeubel. Verder is er de provisie kelder en de inpandige garage met een opstelplaats voor het witgoed.

Eerste verdieping, overloop, toilet, aan de voorzijde twee kamer met een kastenwand, 1 slaapkamer voorzien van een dakkapel en een ouderslaapkamer eveneens voorzien van vaste kasten. Tot slot is er een ruime zolder bereikbaar via een vlizotrap.



INFO: 

- de woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing.

- de woning is voorzien van kunststof deuren.

- garage heeft een elektrische sectionaldeur.

- de woning wordt verwarmd door middel van een hoog rendement Vaillant combiketel.

- de begane grond is grotendeels behoudens de slaapkamer voorzien van vloerverwarming.

- de keuken heeft enige inbouw apparatuur waaronder een koelkast, oven inductiekookplaat en een afzuigkap.

Kenmerken

Woonoppervlakte
137
Perceeloppervlakte
1001
Inhoud
642
Bouwjaar
1975
Extra ruimte
23
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Hr glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Houtkachel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen, Inpandig
Schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0596-729090) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0592-338410) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0592-338410) voor meer informatie over dit object