Plan bezichtigingBel makelaar

Piksenweg 34

Verkocht
Excellent
Hellendoorn
€ 595.000 k.k.
21825
 m²
133
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Welkom bij deze VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ die op zoek is naar een nieuwe eigenaar! Een buitengewone kans om uw droom van landelijk wonen te verwezenlijken!
Op een prachtige plek in het buitengebied bieden wij deze vrijstaande woonboerderij uit 1920 met kapschuur, kleine veestal, berging en weiland aan. Het is een echte kluswoning met onbegrensde aantal mogelijkheden en heeft iemand nodig die graag de handen uit de mouwen wil steken!

Het buitenleven
Op een royaal kavel van maar liefst 21.825 m2 staat deze vrijstaande woonboerderij. Het buitenleven is hier werkelijk betoverend. De weidse uitzichten over de omliggende landerijen geven het gevoel van rust en ruimte.

Indeling woonboerderij:
Begane grond: entree/hal, dichte keuken met afzuigkap en combimagnetron, woonkamer met moederhaard en vaste kast, 2 slaapkamers met gaskachels, hal met trapopgang, wasruimte met wasmachine aansluiting, "Delle" (riante berging/hobbyruimte), doucheruimte met wastafel, toilet, slaapkamer met gaskachel.
Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers.

Bijgebouwen
De bijgebouwen zijn geschikt als klus-, hobbyruimte. De garage is voorzien van een dubbele deuren en heeft een afmeting van 9.36 x 4.18. De kapschuur die afgewerkt is met damplaten heeft een afmeting is 12.6m2 m2 x 7.4 m2 en biedt de mogelijkheid voor het stallen van meerdere auto’s of bijvoorbeeld een camper of caravan. Het weiland en de naast liggende veestal van 13.5m2 is geschikt voor het houden van paarden of kleinvee.


Voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen kunt u contact met ons, wij kijken ernaar uit om u rond te leiden op deze unieke locatie en u te helpen bij het verwezenlijken van uw droom van landelijk wonen!

Kenmerken

Woonoppervlakte
133
Perceeloppervlakte
21825
Inhoud
592
Bouwjaar
1920
Extra ruimte
24
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
7
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Moederhaard, Gaskachels
Warm water
Geiser eigendom
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Open ligging, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Reggedael makelaardij & taxaties ( 0548-209025) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Reggedael makelaardij & taxaties (0548-209025) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Reggedael makelaardij & taxaties (0548-209025) voor meer informatie over dit object