Plan bezichtigingBel makelaar

Markt 12

Beschikbaar
Excellent
Heenvliet
€ 895.000 k.k.
190
 m²
448
 m²
Herenhuis
Geschakelde woning

Object omschrijving

Stel je eens voor...



Een echt herenhuis aan een historisch plein met balkenplafonds, een enorme monumentale haardpartij, hoge vensters en ook nog eens een officiële trouwlocatie. Waan je een landheer in vroeger tijden want niet iedereen kan zeggen eigenaar te zijn van een maar liefst 445 m2 tellend herenhuis aan de markt in Heenvliet. De muren ademen historie, de imponerende hal zorgt voor een grande entree en de kamers op de verdieping beiden genoeg ruimte voor een groot gezin.



De markt in Heenvliet is al sfeervol van zichzelf en biedt daarbij diverse uitstekende restaurants en winkels. Op loopafstand bevindt zich een overdekte promenade met een diversiteit aan delicatessenwinkels en een grote Albert Heijn. Vanuit Heenvliet kun je oneindig veel wandelen, fietsen en zelfs paardrijden in recreatiegebied Bernisse.



Door de bestemming centrum zijn diverse gebruiksmogelijkheden van toepassing waaronder ook kantoor, een bepaalde mate van horeca en detailhandel op de begane grond. Wonen boven de winkel of een statig pand voor een notaris of advocaat. Vroeger was het gemeentehuis gehuisvest aan de Markt waardoor er al rekening is gehouden met toiletten, vergaderkamers etc. Informeer naar de mogelijkheden.



De keuken bevindt zich in de huidige indeling in de kelder waar een sfeervolle ruimte is gerealiseerd. Liever bovengronds koken? Dat kan natuurlijk ook. Een woonkeuken in de grote kamer aan de tuinzijde of naast de centrale hal is ook mogelijk. Een gezin past hier uitstekend door de grote slaapkamers op de etage. Een wel heel riante ouderslaapkamer aan de voorzijde en drie ruime kamers aan de zij,- en achterzijde. Ook de badkamer is hier aanwezig en voorzien van een ligbad, douche en twee wastafels. Op de grote overloop is een handige pantry's en een toiletruimte aanwezig.



De zolder is imposant en biedt niet alleen een eengezinswoning aan opslagruimte maar is ook het startput voor een creatieve ondernemer. Wij hebben alvast meegedacht en een tweetal Artist Impressions laten maken om ideeën op te doen.



Achter de woning bevindt zich een kleine stadstuin toegankelijk middels een recht van overpad over het perceel van het naastgelegen huis. Uitzicht op de ruïne Ravensteyn en genieten van het prachtige landgoed waarop de tuin uitzicht biedt.



Kortom, uniek in zijn soort, monumentaal en bijzonder ruim.



Dat is de Markt 12.



Uitblinkers:



- Rijksmonument nummer 522536,

- Informeer naar de woonhuissubsidie,

- Oplevering, in overleg.

Kenmerken

Woonoppervlakte
448
Perceeloppervlakte
190
Inhoud
1632
Bouwjaar
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Voorzetramen
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Ligging
In centrum
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object