Plan bezichtigingBel makelaar

Eeweg 46

Verkocht
Excellent
Oudenhoorn
€ 985.000 k.k.
5440
 m²
318
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Stel je eens voor...



Een compleet gerenoveerde woonboerderij met een apart voor,- en achterhuis, een bijgebouw met een gastenverblijf, knerpend grind onder de wielen van de auto wanneer je het terrein op rijdt, een garage, ruimte om dieren te houden en dat alles in uitstekende staat. Wonen in het buitengebied maar op de fiets boodschappen kunnen doen en genieten van een ommetje met de hond op de Zeedijk. Rondom de woning staan diverse andere huizen maar op gepaste afstand. Zo geniet je wel de privacy maar ben je niet alleen.



Sommige huizen moet je ervaren om ze goed tot hun recht te laten komen. Zo ook de Eeweg. De imponerende hoge plafonds in het achterhuis, het vrije gevoel in de tuin en de wind in je gezicht op de dijk. Het achterhuis is in 2020 vrijwel volledig gerenoveerd waarbij het een complete extra woning is geworden met een immense woonkamer en open keuken, diverse slaapkamers, kantoor, wasruimte en een vide. Waar vroeger vermoedelijk de koeien stonden zit je nu comfortabel voor de houtkachel en kijk je uit door een imposante pui op het erf.



Kosten noch moeite zijn gespaard bij de keuze van materialen, kleuren, indeling en comfort. Dit huis is ook ideaal om met grote kinderen of grootouders te bewonen. Het voorhuis dat omstreeks 2008 onder handen is genomen heeft namelijk een eigen keuken, woonkamer, sanitair en een grote slaapkamer op de verdieping. Middels een tussendeur zijn het voor,- en achterhuis met elkaar verbonden. Levensloopbestendig en toekomstgericht.



Voor de energierekening hoef je niet bang te zijn. Door slim gebruik te maken van de warmte van de houtkachel wordt het tapwater al verwarmd, de vloer, het dak en de gevels zijn uitstekend geïsoleerd en de woning is volledig voorzien van dubbel glas. Samen met de 16 zonnepanelen ligt het verbruik hier lager dan dat van een gemiddelde tussenwoning en dat met het woonoppervlak van 3 eengezinswoningen. Klinkt niet gek toch? Er is een propaangastank op het erf aanwezig en de woning is regulier aangesloten op het gemeenteriool.



De vloer is voorzien van vloerverwarming zowel in het achterhuis als delen van het voorhuis en de internetverbinding is uitstekend. Het achterhuis biedt drie slaapkamers op de begane grond en een 4e slaapruimte op de vide met een spectaculair zicht op de woonkamer. Uiteraard is in het achterhuis een 2e badkamer gerealiseerd voorzien van moderne kleuren en materialen. Het achterhuis heeft een eigen entree met toiletruimte en een knusse zithoek met houtkachel naast de keuken. Deze vormt een mooie verbinding tussen de woonkamer en de achtergelegen vertrekken. Een groot eiland mag niet ontbreken en biedt samen met de wandopstelling plaats aan alle A-merk apparatuur.



Verder op het terrein staat het gastenverblijf met daarin een woonkamer, keuken en badkamer. Het gebouw heeft een eigen CV- ketel en groepenkast waardoor een Bed & Breakfast tot de mogelijkheden behoort. Bergruimte vind je zowel in de berging, in de garage als bovenop zolder. Aan alles is gedacht.



Met ruim 5000 m2 perceel is er altijd een plekje te vinden om lekker te genieten van de zon, dieren te houden, een moestuin te beginnen of te spelen en je kunt altijd buiten zitten onder de veranda. Ook hier is groot gedacht en past met gemak een lange eettafel.



Wat heeft dit huis eigenlijk niet zul je denken. Weinig dus. Kom snel zelf een kijkje nemen dan nemen we de tijd om je alles te laten zien.



Uitblinkers:



- Voorhuis gestuukt en geschilderd in het voorjaar van 2023,

- Het dak op het achterhuis is in 2020 vernieuwd en geisoleerd,

- 16 zonnepanelen geplaatst in september 2022,

- In 2020 zijn beide badkamers vernieuwd,

- Oplevering: in overleg, flexibel bespreekbaar.

Kenmerken

Woonoppervlakte
318
Perceeloppervlakte
5440
Inhoud
1679
Bouwjaar
1900
Extra ruimte
57
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming geheel, Houtkachel
Warm water
Cv ketel, Elektrische boiler eigendom
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Ligging
Open ligging, Buiten bebouwde kom
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object