Plan bezichtigingBel makelaar

Nieuwmoerseweg 34

Verkocht
Excellent
Achtmaal
€ 1.100.000 k.k.
8470
 m²
276
 m²
Villa
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Wilt u het ultieme vrijheidsgevoel ervaren? En bent u op zoek naar een luxe riet gedekte gezinsvilla die tal van mogelijkheden biedt? Dit is uw kans! Deze villa is met oog voor detail en met exclusieve materialen enkele jaren geleden verbouwd tot een fantastische plek voor een gezin. Hier kunt u in alle seizoenen genieten van grote schoonheid. Een schitterende en privacy biedende landschapstuin in topconditie, een vrijstaande schuur voor de hobby/klusliefhebber, een multifunctioneel bijgebouw welke uitermate geschikt is voor praktijk/kantoor aan huis of mantelzorg woning. Kortom, deze villa heeft alles! 



Daarnaast is deze villa met 8.470 m² eigen grond gelegen in een groenrijke omgeving op steenworp afstand van diverse natuurgebieden waaronder de ‘’Oude Buisse Heide’’, waar u terecht kunt voor een heerlijke wandeling. Het bruisende stadscentrum van Breda en Roosendaal zijn binnen 20 autominuten bereikbaar. Het perceel heeft een agrarische bestemming waarbij het mogelijk is om extra grond (2 hectare) aan te kopen. Net zo enthousiast als wij? Maak een afspraak voor een bezichtiging!  



BEGANE GROND (voorzien van automatisch bedienbare rolluiken)

Voorentree/hal met toegang tot de living en een grote garderoberuimte. 

Afwerking: natuurstenen vloer, schoonmetselwerk wanden en een stucwerk plafond. 



Riante living met ontzettend veel lichtinval waarbij de indeling van de leefruimte perfect past bij de hedendaagse woonwensen. Er zijn diverse zitkamers gecreëerd met elk haar charme. Zo wordt u in de prachtige tuinkamer in directe verbinding gebracht met het buitenleven en betrekt u dankzij de schuifpui 

eenvoudig het buitenterras erbij. In de tv/zitkamer komt u helemaal tot rust met een goed boek of glas wijn en is het ook in de winter heerlijk toeven dankzij de aanwezig van een gashaard. Het eetgedeelte leent zich uitstekend voor een gezellige borrel met familie en/of vrienden en ondertussen geniet u ook hier weer van een mooi uitzicht over de parktuin. Het eetgedeelte staat d.m.v. een tweede fraaie gashaard in semi open verbinding met de keuken én de knusse serre die is voorzien van een tweetal openslaande tuindeuren. 

Afwerking: deels eiken toplaag, en deels een marmeren vloer met vloerverwarming. De wanden en plafonds zijn afgewerkt waarbij het plafond deels is voorzien van dimbare inbouwspots.  



Landelijke keuken in U-opstelling met daarnaast een ingebouwde kastenwand. De keuken is voorzien van een granieten aanrechtblad, 1 ¼ spoelbak, inductie kookplaat, koelkast, vrieskast, vaatwasser (Miele), combimagnetron (Miele) en een schouw met afzuigkap. Middels een loopdeur heeft u toegang tot zowel de achter entree en voorentree/hal. 

Afwerking: granieten vloer met vloerverwarming en stucwerk wanden met lambrisering. Het plafond is afgewerkt met stucwerk voorzien van inbouwspots. 



Achter entree met toegang tot de keuken, inbouwkast en souterrain. 

Afwerking: granieten vloer met Markies wandafwerking. Het plafond is afgewerkt met stucwerk voorzien van inbouwspots. 



Een split level garderoberuimte die toegankelijk is vanuit de voorentree/hal. De ruimte geeft toegang tot de toiletruimte, oudersuite- en badkamer. 

Afwerking: eiken houten vloer, stucwerk en glasblok wanden en een stucwerk plafond met inbouwspots. 



Toiletruimte uitgerust met een ‘zwevend’ toilet. 

Afwerking: tegelvloer, betegelde wanden en een stucwerk plafond. 



Ruime oudersuite voorzien van alle comfort door de combinatie met een grote walk in closet die wordt afgesloten middels een schuifbare spiegeldeur en de naastgelegen badkamer. 

Afwerking: massief eiken vloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. 



Royale en luxe badkamer uitgerust met een ligbad, jacuzzi, inloop massage douche, een dubbele wastafel met meubel voorzien van een Arduin blad en designradiator. 

Afwerking: tegelvloer met vloerverwarming, stucwerk en glasblok wanden en een stucwerk plafond met inbouwspots. 



EERSTE VERDIEPING

Overloop met vide. 

Afwerking: laminaatvloer, grijs geschilderde schoonmetselwerk wanden en een schoonmetselwerk plafond met inbouwspots. 



Slaapkamer (2): voorzien van bergruimte onder de dakschuinte. 

Afwerking: laminaatvloer, behangen wanden en een wit hout motief MDF platen. 



Slaapkamer (3): voorzien van een dakkapel en een inloopkast met Louvre deuren. 

Afwerking: laminaatvloer met deels behangen en deels houten delen (grijs). Het plafond is eveneens afgewerkt met houten delen (wit). 



Toiletruimte met fonteintje.

Afwerking: tegelvloer, betegelde wanden en een wit hout motief MDF platen. 



Tussenportaal met trapje is voorzien van een tweetal kasten. 

Afwerking: laminaatvloer met grijze houten delen en een wit houten delen plafond. 



Slaapkamer (4) voorzien van een dakraam.

Afwerking: laminaatvloer, behangen wanden en een wit houten delen plafond. 



SOUTERRAIN 

Het souterrain is onderverdeeld in diverse ruimtes, te weten een garage, wasruimte, een multifunctionele ruimte en opslagruimte. Al deze ruimtes zijn toegankelijk vanuit de achter entree in de woning. 



Garage

De garage is vanaf de oprit toegankelijk middels een stalen kanteldeur en biedt parkeergelegenheid aan meerdere auto’s maar kan uiteraard ook prima fungeren als opslagruimte. 



Zeer praktische wasruimte 

Uitgerust met een douche, wasmachine- en droger aansluiting, stortbak, cv ketel (Nefit Topline, bouwjaar: 2011) en een voorraadboiler van 120 liter. 



Multifunctionele ruimte 

Thans in gebruik is als fitnessruimte. Uiteraard kan deze ruimte ook worden gebruikt voor andere doeleinden. Deze ruimte geeft toegang tot een extra opslagruimte. 



MULTIFUNCTIONEEL BIJGEBOUW VAN CIRCA 84 m² 

Uitermate geschikt voor praktijk/kantoor aan huis of mantelzorgwoning. Dit gebouw is in tweeën gesplitst. Aan de voorzijde bevindt zich een praktijk/kantoor of mantelzorgwoning en aan de achterzijde bevindt zich een ruime loods. 



Kantoor

Opgetrokken in spouw met gepotdekselde wanden, betonnen vloer en afgewerkt met een geïsoleerd schilddak bedekt met pannen. Dit deel van het gebouw is toegankelijk middels een loopdeur vanuit de parkeerplaats welke ruimte geeft aan 6 auto’s. De ruimte is voorzien van elektrische verwarming. De indeling is als volgt: 



Entree

Afwerking: tegelvloer, schoonmetselwerk wanden en een kunststof delen plafond. 



Toiletruimte uitgerust met een fonteintje.

Afwerking: tegelvloer met deels schoonmetselwerk en deels granol op de wanden. Het plafond is afgewerkt met kunststof delen. 



Woonkamer/kantoorkamer voorzien van een schuifdeur naar de spreekkamer die vervolgens weer toegang geeft tot een bergruimte. Afwerking: tegelvloer, schoonmetselwerk wanden en een kunststof delen plafond. 



Keuken voorzien van een pantry met spoelbak, koelkast, bergruimte en een elektrische boiler.

Afwerking: tegelvloer met schoonmetselwerk



Loods 

Opgetrokken met steens muren welke zijn gepotdekseld, een betonnen vloer en afgewerkt met een schilddak bedekt met pannen. Dit deel van het gebouw is toegankelijk middels een loopdeur en openslaande deuren van ca 2,90 m¹ hoog. In de loods bevindt zich krachtstroom en de grondwaterpomp. 



VRIJSTAANDE SCHUUR MET DUBBELE CARPORT EN VERANDA

Opgetrokken met een stenen voet met daarboven gepotdekselde wanden, vloer welke is voorzien van bestrating en een schilddak bedekt met riet. Deze schuur beschikt over een dubbele carport, een veranda die plaats biedt aan een gezellige zithoek waarbij u uitkijkt over de tuin én een grote berging/opslagruimte die toegankelijk is middels een tweetal openslaande tuindeuren. Verder is de schuur voorzien van elektra. 



SCHITTERENDE PARKTUIN

Middels een elektrisch bedienbare poort met hekwerk heeft u toegang tot de parkachtige tuin die magnifiek onder architectuur is aangelegd. De achtertuin is uitgerust met een prachtige vijver met waterfontein voorzien van een vlonder waar u heerlijk kunt genieten van het zonnetje. Een paar prachtige hoge bomen zorgen in de zomer voor een verkoelende schaduw en 100 % privacy. Verder is de tuin voorzien van een mooi uitgestrekt gazon, diverse borders met volwassen beplanting en sierbestrating. U geniet hier volop in alle rust, ruimte & 100 % privacy van het buitenleven. 



KADASTRALE GEGEVENS

Optie 1: 

Gemeente: Zundert

Sectie: U

Nummers: 880, 881 (ged.)

Totaal groot: 8.470 m²

 

Optie 2:

Gemeente: Zundert

Sectie: U

Nummers: 880 + 881 + 888 + 882

Totaal groot: 2.84.70 ha 



OVERIGE INFORMATIE

Type woning: Villa. 

Bijgebouwen: Vrijstaande schuur en bijgebouw. 



Bouwjaar:1974 (in de loop der jaren verbouwd). 

Inhoud:1059 m³.

Woonoppervlakte: 275 m². (incl. kantoorgedeelte in bijgebouw). 

Perceeloppervlakte: 2.84.70 ha.



Bouwstijl: Baksteen (spouw).

Dak en dakbedekking: Schilddak bedekt met riet. (vernieuwd in januari 2021). 

Begane grond vloer: Betonnen vloer.

1e verdiepingsvloer: Houten vloer.

Kozijnen: Houten kozijnen met dubbele beglazing.

Verwarming: Middels cv-combiketel. Merk: Nefit Topline, bouwjaar: 2012.

Warm water: Middels cv-combiketel. Merk: Nefit Topline, bouwjaar: 2012.

Overig:

- Grotendeels voorzien van rolluiken. 

- Camera + alarmsysteem binnen & buiten

                    



                        















 

Kenmerken

Woonoppervlakte
276
Perceeloppervlakte
8470
Inhoud
1059
Bouwjaar
1974
Extra ruimte
39
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Souterrain
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Schalk Makelaardij (076-5937000) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schalk Makelaardij (076-5937000) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schalk Makelaardij (076-5937000) voor meer informatie over dit object