Plan bezichtigingBel makelaar

Bangert 61

Beschikbaar
Excellent
Zwaag
Op aanvraag
2675
 m²
580
 m²
Villa
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Langs de geliefde Bangert nabij Hoorn staan veel mooie panden, maar deze springt er wel tussenuit! 
 In 2013 ontworpen door architect, Jasper de Wolff. 
 De opdracht voor de architect was "er moet een familiehuis langs de Bangert komen die er nog niet is en uniek is in haar soort". Met een passende steen, meesterlijk voegwerk en een strakke rietenkap is deze opdracht meer dan geslaagd! Er staat nu een pracht villa! 
 Deze woning is voorzien van luxe en comfort tot de max. Het ontbreekt hier aan niets en overal is over nagedacht. Alles tot in details afgewerkt met een hoog afwerkingsniveau.
 
 In de woning treft u onder andere drie badkamers, vijf royale slaapkamers, een kelder met bioscoop, wellnes en een fitnesruimte. Buiten de woning bevindt zich nog een luxe tuinhuis met buitenkeuken, een garage met gastenverblijf en een prachtige tuin op het westen, aangelegd en onderhouden door Jos Bouwhuis tuinen. 
 
 Kom binnen 
 Zodra u de drempel van de voordeur overschrijdt, omarmt een gevoel van lichtheid en openheid, terwijl prachtige ruimtes en overvloedige raampartijen de villa in een zee van natuurlijk licht hullen. 
 De verschillende zithoeken in deze woning zijn doordacht ontworpen, met een oog voor sfeer en detail. Ensuite deuren verbinden de ruimtes naadloos, waardoor een harmonieuze stroom ontstaat. Het glad gestuukte plafond is als een canvas voor fraaie inbouwspots, die een eigentijdse glans verspreiden. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming, zowel de houtenvloer in de woonkamer als de tegelvloer in de keuken, dit zorg voor een heerlijk comfortabel klimaat in huis. De hoogglans witte keuken waar hoogwaardige afwerking samensmelt met een royaal kookeiland is perfect voor culinair genot en is van alle gemakken voorzien. Denk aan meerdere ovens, koffiemachine, quooker, vaatwasser, kookplaat en een aparte wok brander. De openslaande deuren zorgen voor een mooie verbinding met de tuin. Achter de keuken bevindt zich nog een heuse bijkeuken. Werken aan huis is hier geen straf. Een riant kantoor zorgt ervoor dat er ongestoord gewerkt kan worden. 
 Op de verdieping telt de woning vier riante slaapkamers en twee luxe badkamers. Op de tweede verdieping is een vijfde slaapkamer aanwezig. De verrassing van de woning is de kelder. Maar liefst 115 m² vol vertier. Een bioscoop met het beste beeld en geluid, een fitnessruimte en een wellnes met onder andere een sauna en massageruimte. 
 
 Buiten
 De statige aankomst wordt begeleid door een royaal oprijpad, na het sluiten van de poort, betreedt u een oase van rust, omringd door perfect aangelegde tuinen die getuigen van de zorgvuldige hand van professionele tuinarchitectuur. Deze zonnige tuin ligt op het westen en is voorzien van meerdere terrassen en een luxe tuinhuis met keuken, verwarming en glazen schuifwanden. Deze plek biedt het hele jaar een comfortabele buitenervaring. Voorbij de (7) parkeerplaatsen, fietsenschuur en fruitbomen komt u uit bij het bijgebouw. Deze is volledig geïsoleerd, deels in gebruik als garage en het andere deel is een compleet gastenverblijf met (woon)keuken, badkamer en slaapkamer. Ideaal als gastenverblijf, generatie- of mantelzorgwoning. 
 
 Omgeving
 De woning is prachtig centraal gelegen met alle voorzieningen in de directe omgeving (o.a. scholen, een winkelcentrum met divers winkel aanbod, sportverenigingen, zwembad De Wijzend en de uitvalswegen richting Amsterdam en Leeuwarden. Het openbaar vervoer en de Hoornse binnenstad met haar historische haven en strand is 15 minuten fietsen. 
 
 Kenmerken
 Perceeloppervlakte: 2.675 m²
 Inhoud: 2.255 m²
 Woonoppervlakte: 580 m²
 Bijgebouw/garage: 54 m²
 Tuinhuis: 55 m²
 Bouwjaar: 2013
 Energielabel: A
 
 Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
580
Perceeloppervlakte
2675
Inhoud
2255
Bouwjaar
2013
Extra ruimte
30
Aantal verdiepingen
5
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Gashaard
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
In woonwijk, Beschutte ligging
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object