Plan bezichtigingBel makelaar

Pastoor Spieringsstraat 319

Beschikbaar
Excellent
Uden
€ 2.000.000 k.k.
0
 m²
256
 m²
No items found.

Object omschrijving

HET MEEST UNIEKE PENTHOUSE VAN UDEN waar u zich ‘on top of the world’ voelt!

BELEEF dit fantastische uitzicht, waar u uren kunt wegdromen bij de vergezichten. Naast de 360° panorama view ervaart men de rust van het penthouse midden in het bruisende centrum van Uden.
Tot in de puntjes afgewerkt met oog voor detail en het gebruik van hoogwaardige materialen, werkelijk alles is van de hoogste kwaliteit.

Het penthouse is gelegen op de 10e etage van de iconische blikvanger ‘de Wel’, met zijn internationale uitstraling, vormt het exclusieve podium voor een unieke woonervaring. Het gebouw, dat zelf al een architectonisch meesterwerk is, geeft een extra dimensie aan het wonen op hoog niveau. In combinatie met maar liefst ca. 256 m² woonoppervlakte biedt dit penthouse internationale allure te midden van Brabantse gezelligheid.

INDELING
Stap binnen in dit prachtige penthouse met luxe en comfort en geniet van het episch uitzicht! Het penthouse is te bereiken middels twee liften en een trapopgang.

Als u uit de lift stapt komt u in de chique hal waar u toegang heeft tot het penthouse. Vanuit de hal heeft u toegang tot twee slaapkamers, wasruimte, toilet, keuken, woonkamer en het royale terras.

Het gehele penthouse is afgewerkt met een hoogwaardige marmeren vloer met vloerverwarming, hardhouten wandbekleding en een tal van op maat gemaakte luxueuze kasten.

De keuken is zeer ruim en voorzien van een rechte opstelling met granieten aanrechtblad, 5 pits inductie kookplaat, afzuiging, quooker, RVS spoelbak en vaatwasser. In de kastenwand is een combi oven, combi stoom oven, koel-/vries combinatie en een losse vrieskast gesitueerd. In open verbinding met de keuken bereikt u de royale living.

De living is voorzien van veel daglicht, royale maatwerkkastenwand en een sfeervolle gashaard. Hier heeft u ook een prachtig uitzicht, ditmaal over de zuidzijde van het centrum, de Udense kerk is een ware eyecather. Daarnaast is de living ruim genoeg om een zit- en eetgedeelte te creëren.
Overal in het penthouse bevinden zich hoogwaardige ingestucte lichtrails, welke digitaal bediend kunnen worden. Verder is het penthouse nagenoeg geheel voorzien van automatisch bedienbare screens.

Het bijzonder ruime terras is middels twee grote schuifpuien te bereiken. Het terras is voorzien van glaspanelen die u kunt sluiten, waardoor deze ruimte het hele jaar door te gebruiken is. Of u nu in de zomer buiten wenst te zitten of in de winter, Beleef de seizoenen, prachtige zonsondergangen en de vergezichten. Het terras is gelegen op het westen, voorzien van terrastegels, terrasverwarming, glazen overkapping met screens en verlichting.

De masterbedroom, een echte suite, heeft een fenomenaal uitzicht met de rondingen geheel van glas. Dit betreft de noordzijde van het penthouse. Hier kijkt u uit op het bevrijdingspark. Deze slaapkamer is uniek in zijn formaat. Vanuit deze ruimte bereikt u de kledingruimte en de badkamer. De kledingruimte beschikt over luxueuze op maat gemaakte kasten met automatische verlichting.

De luxe badkamer is middels twee zijdes te bereiken. Ook hier ziet u de op maat gemaakte inbouwkasten terugkomen. Voorziet in een ligbad, dubbele wastafel met meubel, inloopdouche met handdouche en toilet.
De wasruimte ook wel technische ruimte is volledig betegeld, maatwerk kasten, keukenblokje met spoelbak, witgoed op hoogte, WTW systeem en de cv-installatie zijn hier opgesteld.

De ruime tweede slaapkamer is in dezelfde sfeer afgewerkt en heeft ook toegang tot een eigen badkamer. Hier treedt het daglicht ook heerlijk binnen en heeft u een mooi en levendig uitzicht.
De annex badkamer is tevens luxe afgewerkt met een wastafel met meubel, inloopdouche, toilet en een designradiator.

Het toilet beschikt over een hangtoilet, urinoir, fonteintje met meubel en mechanische afzuiging.

Ervaar het hoogste niveau van luxe en functionaliteit in dit unieke penthouse, waar elk detail zorgvuldig is ontworpen om een stijlvolle en comfortabele leefomgeving te bieden.

Parkeren
Parkeren is een privilege op de twee privé parkeerplaatsen en in de garagebox in de kelderetage van het gebouw, waarna de lift u in no-time naar uw adembenemende thuis op de 10e etage brengt. Dit is niet zomaar een penthouse, dit is een levensstijl, waar comfort en elegantie samenkomen op grote hoogte.

VVE
De VvE wordt professioneel beheerd. De maandelijkse VvE bijdrage voor de woning is € 700,-.

Kortom, een prachtig en luxueus penthouse gelegen op de 10e verdieping in het centrum van Uden! Heeft dit unieke penthouse uw interesse gewekt en komt u graag eens kijken, wees dan welkom voor een vrijblijvende bezichtiging.

Kenmerken

Woonoppervlakte
256
Perceeloppervlakte
0
Inhoud
985
Bouwjaar
2010
Extra ruimte
52
Aantal verdiepingen
1
Aantal slaapkamers
2
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas, Volledig geisoleerd
Verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmte terugwininstallatie, Gashaard
Warm water
Cv ketel
Garage
Garagebox, Parkeerkelder
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
In centrum
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413-243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object