Plan bezichtigingBel makelaar

Groenedijk 18

Verkocht
Excellent
SINT MAARTEN
€ 1.000.000 k.k.
6210
 m²
183
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Paardenliefhebbers opgelet! 
 
 Dit is weer zo’n fantastisch exemplaar op een unieke plek waar uw hart een sprongetje van maakt. Aan de Groenedijk 18 in Sint Maarten staat deze in 2018 gebouwde energiezuinige, vrijstaande woning op een perceel van ruim 6.000 m²! De paardenfaciliteiten maken het plaatje helemaal compleet. Tel hier de prachtige ligging tussen Schagen en Alkmaar nog eens bij op, u wilt hier nooit meer weg. Door het gebruik van hoogwaardige materialen ervaart u hier een aangenaam leefklimaat.
 
 Kom binnen
 Op de begane grond vindt u de ruime woonkeuken met aan twee zijden openslaande deuren naar de terrassen. Hierdoor wordt het buitenleven echt met binnen verbonden. Vanuit hier heeft u ook zicht op de stallen, rijbak en paddock. De keuken met Boretti fornuis is van teakhout en heeft een donker betonnen antraciet aanrechtblad. In de woonkamer ligt een antraciet kleurige betonnen vloer met vloerverwarming en er zijn mooie raampartijen met veel natuurlijk lichtinval. Via de hal is de garage te bereiken. De garage voldoet aan alle eisen om gebruikt te worden als verblijfsruimte, deze is namelijk net als de rest van de woning volledig geisoleerd. Om u te inspireren is er een visualisatie gemaakt van de garage. Met een aantal kleine aanpassingen kunt u deze ruimte omtoveren tot bijvoorbeeld een kantoor- of praktijkruimte met wachtruimte. Ook slapen op de begane grond behoort hier zeker tot de mogelijkheden, eventueel zelfs met een (te realiseren) doucheruimte. Op de verdieping verdeelt de overloop de verdieping in tweeën met in het midden de badkamer, technische ruimte en een separate toiletruimte. De badkamer heeft vloerverwarming, een inloopdouche en een fraai wastafelmeubel met hardstenen waskommen. In de master bedroom met inloopkast is een waanzinnig uitzicht. Over de landerijen kijkt u richting Groenveld en Valkkoog. Aan de andere zijde van de woning is een tweede (slaap)kamer. In deze kamer is een keukenblok aanwezig. Heeft u de behoefte aan meer slaapkamers? Beide kamers zijn ruim en bieden de mogelijkheid en ruimte om gesplitst te worden. Zo heeft u de mogelijkheid om op de verdieping nog een tweetal extra slaapkamers te realiseren. 
 
 Buiten
 Rondom de woning ligt de tuin. De tuin heeft voor ieder wat wils, fijne terrassen, gazon, een divers assortiment aan fruitbomen (o.a. peren-, appel- en pruimenbomen) en een eigen moestuin met kas. Een fijne plek om te tuinieren en in alle rust uw eigen groenten, fruit en kruiden te kweken. Ook voor kinderen is hier veel ruimte om heerlijk buiten te ravotten. Grenzend aan de stallen is er de schuurruimte van ruim 35 m². Op uw eigen erf is voldoende ruimte om meerdere auto’s te kunnen parkeren.
 
 Paardenfaciliteiten
 Paardenliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen, er zijn drie boxen (met drinkbakken) aanwezig met een formaat van 3 x 3,5 meter, een loopstal, een gedraineerde rijbak van 25 x 40 meter en een paddock. De rijbak wordt verlicht door twee lichtmasten. Daarnaast is er ook een paardenweide. De rijbak is gedraineerd en heeft een zandbodem vermengd met een all weather tuft toplaag. Een unieke toplaag die zowel stabiliseert als vocht reguleert. Aansluitend aan de boxen is een schuur met een afmeting van ca. 10 x 3,5 meter. Voor een mooie bos- of strandrit bent u binnen een mum van tijd in het Schoorlse duingebied. 
 
 Omgeving 
 Rust en vrijheid zijn de kernwoorden die passen bij het geen dat het wonen hier tot een waar genot maakt. Sint Maarten is een pittoresk dorp onder de rook van Schagen. Op korte afstand ligt een basisschool, ook manege Belckmeer is in galop te bereiken. In het naastgelegen dorp Tuitjenhorn is voor de kinderen een groot water-/speelpark ‘’De Holle Bolle Boom''. Na een drukke dag een balletje slaan op de 18-holes golfbaan, het kan bij Golfbaan Dirkshorn! In de directe omgeving zijn ook diverse andere sportfaciliteiten. Voor een heerlijke strandwandeling bent u binnen een mum van tijd bij de kust. Schagen met haar diverse winkelaanbod, restaurants en het NS-station is op ca. 10 autominuten gelegen. Ook als u geen paardenhobby heeft is een bezichtiging zeker de moeite waard!
 
 Perceeloppervlakte: 6.210 m²
 Inhoud: 678 m³
 Woonoppervlakte: 183 m² (inclusief garage)
 Berging: 35 m²
 Bouwjaar: 2018
 Energielabel: A
 
 Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
183
Perceeloppervlakte
6210
Inhoud
678
Bouwjaar
2018
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
2
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Hr glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Inpandig
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object