Plan bezichtigingBel makelaar

Bliekenbos 4 a

Verkocht
Excellent
Dirkshorn
€ 825.000 k.k.
4860
 m²
270
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Het echte buitenleven is hier...
Ver vanaf de Middenweg, via een doodlopend grindpad komt u bij twee prachtige woningen uit. Het betreft hier de afgeknotte stolp met wit gestuukte muren en gedekt met glanzende zwarte pannen. Verstopt achter het groen staat deze woning met een scala aan buitenactiviteiten.

Kom binnen
Deze woning nodigt u uit om achterom binnen te komen. Via de serre betreedt u dan de boerderij. Dit is ook meteen de fijnste plek van de woning. Twee grote openslaande deuren en de vele ramen halen buiten naar binnen. Een prachtig uitzicht op de tuin! Een groot open vuur/haard zorgt voor warmte in de winter en is tevens te gebruiken als BBQ. Vanuit de serre loopt u de keuken in, een rode keuken voorzien van inbouwapparatuur. Er is een inductiekookplaat en een hout gestookt fornuis. De L-vormige woonkamer is voorzien van een houtkachel. Verder treft u op deze verdieping nog een bijkeuken, slaapkamer en badkamer.
Op de 1e verdieping bevinden zich vier slaapkamers en een 2e badkamer. De zolder is te bereiken met een vlizotrap en zelfs ingericht als 6e slaapkamer.

Buiten
Meerdere zitjes, een schommel, een vijver, een pizzaoven, een jacuzzi en een sauna. Hoe klinkt dit? En dan zijn we er nog niet. Dit is enkel maar de achtertuin, grenzend aan de serre. Maar wel de plek waar alles kan. Vanuit uw hout gestookte sauna of in de jacuzzi welke wordt verwarmd door een zonnecollector systeem. Daarna nog een pizza in uw eigen oven schuiven om vervolgens met een glas wijn te genieten van deze plek. Achter de tuin staat een oude boomgaard met appel-, peren- en pruimenbomen. Tussen deze bomen staat een knusse chalet welke momenteel wordt verhuurd. Dan is er nog een weiland met schapen en kippen. Een moestuin, een kas en nog een recent geplante boomgaard met onder andere kersen, appels, perziken, pruimen en peren. Verder staan er op het perceel verschillende stallen, schuren en carports. Voor het besproeien van de tuin is een elektrische put aanwezig waarmee het grondwater opgepompt kan worden.

Omgeving
U kunt hier vrij en landelijk wonen op 10 minuten fietsafstand van het dorp met alle voorzieningen zoals supermarkten, basisscholen, scouting, sportverenigingen en een 18 holes golfbaan. Gaat u liever een terrasje pakken in het bruisende Schagen dan bent u met de auto in 15 minuten in het hart van het centrum. Grotere steden als Alkmaar en Hoorn zijn binnen een half uur met de auto te bereiken.

Kenmerken
Perceeloppervlakte: 4.860 m²
Inhoud: 1.050 m³
Woonoppervlakte: 270 m²
Bouwjaar: 1890

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
270
Perceeloppervlakte
4860
Inhoud
1050
Bouwjaar
1890
Extra ruimte
11
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
6
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Houtkachel, Pelletkachel
Warm water
Cv ketel
Garage
Carport, Parkeerplaats, Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Beschutte ligging, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object