Plan bezichtigingBel makelaar

Groenendijk 29

Verkocht onder voorbehoud
Excellent
Oosteind
€ 1.500.000 k.k.
34978
 m²
252
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Ideale glastuinbouwlocatie!!



Wanneer u op zoek bent naar een ideale glastuinbouwlocatie, dan bent u bij dit object aan juiste adres. Het object is gelegen aan een rustige weg in Oosteind, een dorp behorende bij de gemeente Oosterhout (NB). Het is een lintdorp tussen Oosterhout en Dongen en ligt ten oosten van de A27. Naast de circa 5.000m2 kassen en een foliekas van circa 2.400m2 staan er op dit perceel van bijna 3,5 hectare een royale loods van zo’n 400m2 en een fraaie vrijstaande en goed onderhouden bedrijfswoning met inpandig bereikbare garage. 



Het geheel is heerlijk rustig en landelijk gelegen te midden van de landerijen met een heerlijk weids en vrij uitzicht. Je kunt hier genieten van rust en ruimte waarbij toch alle benodigde voorzieningen en uitvalswegen goed bereikbaar zijn.



Niet alleen de ligging is erg prettig te noemen, zo ook de indeling en mogelijkheden. Naast de aanwezige ruimte van de kassen en loods biedt ook de bedrijfswoning de nodige ruimte en comfort.  Deze woning is keurig afgewerkt, zeer sfeervol ingericht en beschikt onder meer over een royale woonkamer, een riante woonkeuken, een complete badkamer en over maar liefst 6 slaapkamers van een prettig formaat. De bijkeuken en inpandig bereikbare garage maken de woning compleet.



Verder is dit bijna 3,5 hectare tellende perceel voorzien van een oprit waar meerdere auto’s geplaatst kunnen worden, een riant gazon, diverse terrassen en plantenperken waarin voornamelijk groenblijvende en kleurrijke volwassen beplanting, hoge bomen en fruitbomen.



Een bedrijfswoning met ruimte en comfort...



Na de auto geparkeerd te hebben op de royale oprit kom je dit fijne gezinshuis binnen via de entree aan de voorzijde van de bedrijfswoning. Hier tref je een ruime hal aan met trapopgang, meterkast en de geheel betegelde toiletruimte (wandcloset en fonteintje). De hal is afgewerkt met een fraaie donkerkleurige tegelvloer in combinatie met vloerverwarming (gehele begane grond), strakke stucwerk wanden en plafonds en biedt middels dubbele deuren toegang tot de woonkamer.



Woonkamer

Deze comfortabele woonkamer is ruim van opzet, heeft een Z-vormige indeling en bijzonder licht door de aanwezigheid van de diverse raampartijen waaronder een erker en openslaande tuindeuren richting het terras en de tuin. De kamer is ingericht met dezelfde fraaie tegelvloer als de hal en ook de wanden en plafonds zijn voorzien van strak stucwerk. De gashaard met sierhaard is niet alleen erg sfeervol, maar biedt een extra comfortabele warmte. 



Woonkeuken

Direct aan de woonkamer grenst de woonkeuken, eveneens voorzien van openslaande tuindeuren uitkomend op het terras en met een heerlijk zicht over de fraai aangelegde parkachtige tuin. De keuken is een zeer riante ruimte welke is ingericht met een lichtkleurig U-vormig interieur (ca. 2018) met praktisch werkeiland in dezelfde stijl als de rest van het interieur. De keuken is voorzien van een hardstenen werkblad en beschikt over de benodigde inbouwapparatuur. Naast de vloerverwarming is ook hier een houtkachel aanwezig. Deze zorgt voor extra comfort.



Portaal  

Via de keuken heb je toegang tot het deels betegelde portaal met buitendeur (achterom), bijkeuken en garage.



Bijkeuken

De bijkeuken is deels betegeld en voorzien van aansluitingen voor de wasapparatuur en de opstelling van de CV-ketel. Het raam zorgt voor een prettige lichtinval en zicht op de voortuin en oprit.



Garage

Tevens vanuit het portaal toegankelijk is de garage. En ook hier een deur naar de achtertuin. Verder beschikt de garage over een elektrisch bedienbare sectionaalpoort, elektra, een tegelvloer en een praktische bergzolder.



Ook op de verdiepingen voldoende ruimte!



Vanuit de hal heb je via de houten trapopgang toegang tot de bovengelegen verdiepingen. Eenmaal op de eerste verdieping aangekomen tref je grenzend aan de overloop 4 slaapkamers, een toiletruimte en de badkamer aan. Via een vaste trap heb je toegang tot de tweede verdieping, waar nog eens 2 slaapkamers zijn. 



Slaapkamers 1e verdieping

De vier slaapkamers op de eerste verdieping zijn allen zeer prettig van formaat en beschikken over een keurige afwerking met onder meer paneeldeuren, een laminaatvloer, stucwerk wanden en plafonds. Overigens is ook de overloop voorzien van een dergelijke afwerking. Daar waar de hoofdslaapkamer als extra een praktische walk-in-closet(middels schuifdeuren toegankelijk) heeft, is de tweede slaapkamer voorzien van een Frans balkon met openslaande deuren. Via de raampartijen (houten kozijnen met dubbele beglazing) is er vanuit alle kamers een fijn zicht op de fraai aangelegde tuin.



Badkamer

De badkamer heeft serieuze afmetingen waardoor je elkaar zeker niet in de weg staat als je gezamenlijk tanden aan het poetsen bent. De ruimte is geheel betegeld,  voorzien van vloerverwarming en ingericht met een ligbad, inloopdouche, 2 wastafels en een designradiator. De raampartij, welke net als alle overige raampartijen (muv de dakramen) in de bedrijfswoning is voorzien van een roedenverdeling, zorgt voor een natuurlijke lichtinval en ventilatie.



Toiletruimte

Het toilet is in een separate ruimte gesitueerd en bereikbaar vanaf de overloop. De afwerking is vergelijkbaar met die van  de toiletruimte op de begane grond, geheel betegeld en v.v. een wandcloset. 



2e verdieping

Vanaf de eerste verdieping is middels een open houten trapopgang de tweede verdieping toegankelijk, welke is ingericht met een overloop en twee slaapkamers. De beide slaapkamers zijn, net als de slaapkamers op de eerste verdieping, ruim van opzet en keurig afgewerkt met een laminaatvloer en stucwerk wanden. De beide ruimtes zijn daarnaast erg licht te noemen, dit door de grote dakramen die ter plaatse aanwezig zijn.



Fraai aangelegde parkachtige tuin



Rondom de bedrijfswoning is een parkachtige tuin aangelegd en beschikt over een grote oprit, een riant gazon, diverse terrassen en hoge bomen. Het perceel is grotendeels omsloten met volwassen groen. Deze onttrekken het zicht op de achter- en naastgelegen kassen en de loods. Het totale perceel omvat 34.978 m2.



Glastuinbouw / Kassen



Aan de rechterzijde van de bedrijfswoning zijn foliekassen met een oppervlak van ca. 2.400m2 gesitueerd. Hier zijn een diversiteit aan fruitbomen aanwezig. Achter de bedrijfswoning tref je een oppervlak van ca. 5.000m2 aan glastuinbouwkassen aan. Grenzend aan deze kassen is een containerveld aanwezig. Dit veld is in ca. 2017 / 2018 nieuw aangelegd, voorzien van nieuwe asfalt-paden, lava verharding met anti-worteldoek en een Priva computergestuurd recirculatiesysteem. Ook op het perceel aanwezig is een grote loods voor het opslaan van de benodigde materialen. Deze loods heeft een oppervlak van circa 400m2, is gebouwd in de jaren ‘80, beschikt over spouwmuren en en asbethoudend golfplaten dak. 



Bijzonderheden



- Kruipruimte aanwezig onder de gehele bedrijfswoning

- Bedrijfswoning in circa 2020 / 2021 aan buitenzijde volledig geschilderd

- De bedrijfswoning heeft in totaal 6 slaapkamers en zeer zeker geschikt voor een groot of samengesteld gezin.

- Uitbreiding kassen mogelijk tot 3 ha. volgens art. 3.7.1. van het bestemmingsplan.

Kenmerken

Woonoppervlakte
252
Perceeloppervlakte
34978
Inhoud
943
Bouwjaar
1985
Extra ruimte
21
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
6
Isolatie
Dakisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Houtkachel, Gashaard
Warm water
Cv ketel
Garage
Inpandig
Schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klijsen Makelaars & Adviseurs (0162-426348) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klijsen Makelaars & Adviseurs (0162-426348) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klijsen Makelaars & Adviseurs (0162-426348) voor meer informatie over dit object