Plan bezichtigingBel makelaar

Compagnonsfeart 4

Verkocht
Excellent
Lippenhuizen
€ 400.000 k.k.
7000
 m²
110
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Gezien de grote belangstelling kunnen we belangstellenden vanaf nu alleen nog op een reservelijst plaatsen. Geef uw gegevens a.u.b. door, soms valt er een gaatje in het schema en kunt u alsnog bezichtigen. Stuur bij belangstelling bij voorkeur een email (info@sierdmoll.nl) met uw gegevens.



We verzamelen eerst de reacties, zodat we daarna een planning kunnen maken voor de bezichtigingen.  De bezichtigingen worden ingepland op 6, 7 en 9 september 2021.



Droomlocatie!

Midden tussen natuur en weilanden en aan doorgaand vaarwater, onderdeel van de befaamde Turfroute, staat deze vrijstaande woning met grote schuur op een kavel van maar liefst 7000 m². Geschikt (te maken) voor paarden, tuin- en natuurliefhebber! Gelegen aan een voor auto’s doodlopende weg, maar per fiets is Gorredijk in slechts enkele minuten te bereiken.



Indeling: entree, hal, toilet, badkamer, woonkeuken met aangrenzende woonkamer (totaal ± 33 m²), multifunctionele ruimte/bijkeuken en 2 slaapkamers ( ± 7 en 8 m²). Etage: overloop, slaapkamer en werkkamer en zolder. Ruime schuur van 50 m² en berging van 48 m². Bouwjaar oorspronkelijk ± 1921 en in ca. 1968 verbouwd. Perceeloppervlakte 7.000 m².



In de fotopresentatie zijn aan het eind enkele '3D impressies' toegevoegd, die geven een beeld van de mogelijkheden. Hieraan kunnen geen rechten ontleend worden. Het is ter inspiratie bedoeld.



Lippenhuizen is een gezellig dorp met basis voorzieningen waaronder een kleine supermarkt, cafetaria/eetgelegenheid, basisschool, kleuterschool en kinderopvang. Verder een rijk verenigingsleven. Lippenhuizen ligt in een schitterende omgeving met bos, heide en landerijen. De plaats Gorredijk met haar vele voorzieningen ligt slechts op enkele kilometers afstand alsmede de A7 Groningen – Heerenveen.



Neem uw eigen NVM makelaar mee!



Bijzonderheden:

• Verwarming en warm water d.m.v. CV ketel (Remeha 2011)

• Glasvezel is aanwezig, maar nog geen contract afgesloten

• Aangesloten op de riolering

• Woonkamer en keuken is voorzien van isolerende beglazing

• Overdrachtsbelasting over weiland is 8%

• Keuken v.v. koelkast, 4 pits kookplaat, vaatwasser en afzuigkap

• Elektrisch: 3 groepen en een aardlekschakelaar

• Ouderdoms- en niet-zelf bewoningsclausule van toepassing

• Op verzoek kunnen we een link sturen van het bestemmingsplan, deze is ook te vinden via ruimtelijkeplannen.nl (let op: de woonkavel is momenteel kleiner dan 1000 m²)

• Kopers (voor eigen gebruik) tussen 18 en 35 jaar kunnen wellicht (afhankelijk van de koopsom) eenmalig vrijgesteld worden van overdrachtsbelasting op het woongedeelte

Kenmerken

Woonoppervlakte
110
Perceeloppervlakte
7000
Inhoud
360
Bouwjaar
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan water, Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, Aan vaarwater, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
200
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Makelaardij Sierd Moll (0513 460101) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Makelaardij Sierd Moll (0513 460101) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Makelaardij Sierd Moll (0513 460101) voor meer informatie over dit object