Plan bezichtigingBel makelaar

Rauwenhoffweg 2

Verkocht
Excellent
Epe
€ 900.000 k.k.
16465
 m²
149
 m²
Landhuis
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Op een werkelijk schitterende locatie, ligt, verscholen in de bossen dit aansprekende landhuis op een royaal perceel van 8000 m² met eigen bos! Dé perfecte locatie voor paardrijden, wandelen, fietsen enz.



Landhuis "Arendshof" is zeer degelijk gebouwd in 1939, met de typische jaren dertig uitstraling. Het landhuis is in 1951 uitgebouwd en in 2005 gemoderniseerd met behoud van de originele uitstraling! In 2015 is het dak vervangen en geïsoleerd. Het heeft een fantastische ligging in de Veluwse bossen, dichtbij landgoed Tongeren met daarbij, door de nabijheid van uitvalswegen, een goede bereikbaarheid.



Indeling van het landhuis:

Begane grond: entree met hal, toilet en trapopgang, keuken in landelijke stijl met fraai granito werkblad en o.a. voorzien van een modern inductie fornuis (2023), sfeervolle eet- en woonkamer van elkaar te scheiden met de originele en suite deuren, beide kamers zijn voorzien van een houten vloer en een sfeervolle houtkachel.



Eerste verdieping: overloop, badkamer met granito vloer, ligbad en wastafel, 2e badkamer met douche en wastafel, separaat toilet, twee grote inbouwkasten, 3 slaapkamers, waarvan de eerste in gebruik is als werkkamer, de tweede als logeerkamer en de laatste is de master bedroom. Deze grote kamer is door de vele raampartijen heel licht en beschikt over een houtkachel en terras deuren naar het balkon, dat over het eigen bos uitkijkt!

Tweede verdieping: bereikbaar met vast trap, ruime bergzolder en kleine slaapkamer met wastafel.



Buiten:

Op het perceel staat een dubbele garage in dezelfde bouwstijl als de woning, waarvan 1 deel nu in gebruik is als atelier, deze ruimte heeft een eigen houtkachel. En tevens 2 nieuwe schuren die nog naar eigen wens en indeling afgebouwd kunnen worden.

Het terrein bestaat uit een deel bos achter het landhuis, een tuin rondom de woning met 3 terrassen en vrij uitzicht over de weilanden. De mogelijkheid bestaat om deze weilanden (ca. 2.4 ha.) erbij te kopen of pachten, waardoor het geheel zeer geschikt is voor paardenliefhebbers! In de tuin bevindt zich nog de zonnige kas, die als tuinkamer wordt gebruikt, omringd door appelbomen, een kleine, levendige vijver en in het bos is een vuurplaats gemaakt en een schaduw terras onder de bomen. Kortom: in elk seizoen kun je genieten van het buitenleven!



Kenmerken:

- Bouwjaar 1939,

- Bijzonder fraaie ligging met veel privacy,

- Het landhuis beschikt over een eigen bos,

- De mogelijkheid bestaat om extra grond bij te kopen of pachten,

- Een deel van de garage is in gebruik als atelier maar kan bijvoorbeeld ook als praktijkruimte worden gebruikt.



Omgeving:

Het landhuis ligt verscholen in de bossen, midden in de Veluwe, nabij Epe waar alle voorzieningen voorhanden zijn. Tevens is de bereikbaarheid goed door de nabijheid van de A50 (5minuten) en A28 (10 minuten).



Nieuwsgierig geworden? Maak snel een afspraak met één van onze makelaars, wij leiden je hier graag rond!

Kenmerken

Woonoppervlakte
149
Perceeloppervlakte
16465
Inhoud
500
Bouwjaar
1939
Extra ruimte
39
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dakisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Geiser eigendom
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan bosrand, Vrij uitzicht, Beschutte ligging, Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met De Woudenhof Makelaars en Rentmeesters (085-800 0455 ) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met De Woudenhof Makelaars en Rentmeesters (085-800 0455) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met De Woudenhof Makelaars en Rentmeesters (085-800 0455) voor meer informatie over dit object