Plan bezichtigingBel makelaar

Oeffeltseweg 2 D

Verkocht
Excellent
Haps
€ 625.000 k.k.
6298
 m²
152
 m²
Landhuis
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Riante vrijstaande woning met gelegen op een riant perceel van maar liefst 6.300 m². Gelegen aan de doorgaande Oeffeltseweg vlakbij de afrit van de A73 met aansluiting A77 en A50. De bedrijfsruimte welke nog aanwezig is zal door huidige eigenaar worden gesloopt.



Haps heeft meer dan 2900 inwoners en telt ruim 1000 woningen. In nieuwbouwwijk 'De Schans'(het gebied op en rondom het voormalige voetbalveld) worden veelal vrije sectorwoningen gebouwd. Het dorp is gelegen in het midden van Land van Cuijk en ligt vlak bij de Maas. Het dorp behoort samen met de dorpen Vianen, Beers, St. Agatha en Linden, tot de gemeente Cuijk. Haps is een groen dorp met veel speelgelegenheid voor kinderen. Ook vindt u er een sporthal, sportveldencomplexen voor voetbal en tennis, jeu de boules banen, een manege en een visvijver.



De royale vrijstaande volledig geïsoleerde gezinswoning is gebouwd in 1994. De woonoppervlakte bedraagt ca. 152m² en heeft een inhoud van ca. 596m³.



Deze woning staat op een eigen perceel van circa 6.300m² (zie bijgaande indicatieve perceelsgrenzen voor de verdeling van de kavels) en is kadastraal gesplitst van het perceel met de voormalige bedrijfsruimte.



Indeling

Begane grond

Overdekte entree/hal met meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping, toegang tot de riante L-vormige woonkamer, woonkeuken met inbouwapparatuur, hal met provisiekast, bijkeuken met aansluitingen voor witgoedapparatuur en cv-installatie en toilet met fontein.



Eerste verdieping

Overloop met toegang tot vier slaapkamers, separaat toilet en badkamer welke volledig is betegeld en voorzien is van een ligbad, radiator en wastafel.



Bergzolder

De ruime bergzolder is middels vlizotrap te bereiken.



Tuin

In de tuin is gelegen op het zuiden en is aan de achterzijde van de tuin voorzien van een tuinberging met grote overkapping. Daarnaast is er aan de achterzijde van de woning een riant terras gecreëerd waardoor u heerlijk kunt genieten van de avond zon. De volwassen beplanting zorgt voor een mooi en natuurlijk zicht vanuit de woning en de overkapping.



Naast de woning is er de mogelijkheid om nog een bijgebouw te plaatsen. Deze mag maximaal 100m² groot zijn, goothoogte 3,5m en nokhoogte 6m.



Kortom, Bent u geïnteresseerd in deze woning gelegen op een riant perceel en wenst u graag een bezichtiging? Neem dan contact op met ons kantoor. Wij zijn u graag van dienst.

Kenmerken

Woonoppervlakte
152
Perceeloppervlakte
6298
Inhoud
565
Bouwjaar
1994
Extra ruimte
21
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan drukke weg, Vrij uitzicht
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413-243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object