Plan bezichtigingBel makelaar

Hornpad 18

Verkocht
Excellent
Andijk
€ 595.000 k.k.
2700
 m²
144
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Verscholen achter een brede strook groen langs de lint van IJsselmeerdorp Andijk ligt deze toplocatie. Met enerzijds het buitengebied en anderzijds de dorpskern is een uitgelezen kans om rustig, ontspannen en comfortabel te kunnen wonen en optimaal te genieten van het buitenleven. Op het erf van maar liefst 2700 m² staat een lief huis omringd door een heerlijke tuin met een riante onlangs gerenoveerde vrijstaande stenen schuur met verdieping en een hobbykas.

 

 Ben jij op zoek naar die ene perfecte stek om heerlijk privé te wonen en veel buiten te kunnen zijn? Dan kan dit zomaar je plek nog wel eens zijn.

 

 De schuur met verdieping van ruim 8 x 4 meter aan het einde van de oprit is een absolute plus want deze is onlangs geheel gerenoveerd en ideaal voor de hobby, opslag of klus. Of richt jij hem liever in als praktijk-, hobby-, kantoor-, chill- of logeerruimte? Ideeën te over!

 

 Buiten een werkelijk heerlijke tuin. Ingericht met (fruit)bomen, gazon, groenten, beplanting, een riante oprit, een enorm terras en een grote hobbykas van 62 m². Kortom, het buitenleven kan hier optimaal beleefd worden!

 

 Het lieve karaktervolle huis heeft op de parterre een ruime woonkamer met hout gestookte kachel en rondom prachtig zicht op de tuin. De keuken is voorzien van alle gemakken, biedt veel opbergruimte en heeft toegang tot de bijkeuken met aansluitingen voor het witgoed en de achterdeur. In de hal het toilet, twee kleine hobbykamers en de trapopgang. Boven twee riant bemeten slaapkamers (voorheen vier) en een grote badkamer.

 

 Wel verdient het huis in- en extern wat liefde en aandacht om het helemaal af te maken. Of bouw jij liever uit?

 

 Genoeg mogelijkheden en ideeën voor dit mooie erf met al zijn plussen. Ben je geïnteresseerd? Dan ben je van harte welkom voor een rondleiding.

Kenmerken

Woonoppervlakte
144
Perceeloppervlakte
2700
Inhoud
586
Bouwjaar
1920
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
2
Isolatie
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan water
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object