Plan bezichtigingBel makelaar

Inialoane 85

Beschikbaar
Excellent
Garyp
€ 650.000 k.k.
10430
 m²
262
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Bent u op zoek naar landelijke vrijheid? Dan is deze fraaie, deels rietgedekte woonboerderij in Garyp zeker een bezichtiging waard. Gelegen op een ruim perceel van meer dan een hectare, biedt deze woning een oase van rust en ruimte.

In het voormalige voorhuis bevindt zich een gezellige woonkeuken met een ruime opstelling en diverse luxe inbouwapparatuur waaronder een groot fornuis met oven. De woonkamer is aan de achterzijde gerealiseerd, met openslaande deuren naar de tuin dat zorg draagt voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten. Een inpandige garage, bijkeuken, drie slaapkamers en een ruime badkamer, uitgerust met een ligbad, douche, toilet, bidet en een dubbele wastafel, maken het plaatje op de begane grond compleet.

Op de verdieping zijn nog twee extra slaapkamers aanwezig en de ruimte boven de voormalige deel biedt ontzettend veel bergruimte. De oude gebinten zijn hier nog zichtbaar.

De huidige bewoners hebben met veel liefde een parkachtige tuin aangelegd die uitnodigt tot ontspanning en genieten. De tuin is een levend schilderij dat elk seizoen verandert en waar de natuur dichtbij komt, met onder andere herten die af en toe een bezoekje brengen. Hier vindt u de perfecte balans tussen privacy en het gevoel van vrijheid dat het buitenleven met zich meebrengt.

Deze woonboerderij is gunstig gelegen tussen Drachten en Leeuwarden, waardoor u kunt genieten van landelijke rust met stedelijke voorzieningen binnen handbereik. Daarnaast is het natuurgebied met veel recreatiemogelijkheden, waaronder watersport, is snel te bereiken.

Overige informatie
Ook zeer geschikt om levensloop bestendig te wonen met slapen en baden op de begane grond.

Virtueel al te bezichtigen!
Deze woning heeft een unieke eigen website met onder andere een virtuele tour. Druk rechts op 'Download Brochure' en kom alles te weten van de woning en de omgeving!


De indeling is als volgt:
Begane grond:
Entree in hal. Woonkeuken voorzien van een ruime opstelling en een gezellige pelletkachel. Woonkamer met openslaande deuren naar de tuin en een bibliotheek. 3 Slaapkamers. Een ruime badkamer met ligbad, douchehoek, dubbele wastafel, een bidet en een toilet. Bijkeuken. Berging. Inpandige garage.

1e Verdieping:
2 Slaapkamers en volop bergruimte.

Buiten bevinden zich nog meerdere vrijstaande bergingen waaronder het oude bakhuisje en de voormalige stal dat goede mogelijkheden biedt voor opslag of het uitvoeren van werk of hobby. Naast een eigen oprit zijn er op het terrein meerdere parkeerfaciliteiten aanwezig.

De fraai aangelegde tuin met fruit- en sierbomen en struiken doet u beseffen dat u de vruchten plukt van landelijke vrijheid.

Kortom: ziet u zichzelf hier al wonen? vraag dan een bezichtiging aan bij Lamberink Makelaars Friesland. Telefoon: 0512-749000. Wij verwelkomen u graag.

De woning is gemeten op basis van de Branche Brede Meetinstructie (BBMI). Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Woonoppervlakte
262
Perceeloppervlakte
10430
Inhoud
957
Bouwjaar
1932
Extra ruimte
105
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0512 749 000) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0592-338410) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0592-338410) voor meer informatie over dit object